Baraž za popunu prve lige - Piroćancima bod u Pazaru

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.04.2012.
18:54
Izvor: Sportske.net

U prvom kolu baraža za popunu prve futsal lige fudbaleri Pirota odigrali su nerešeno sa domaćim Novim Pazarom. Najveća nepoznanica u baražu nije napravla veće iznenađenje pošto su Piroćanci zadovoljni osvojenim bodom.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

KMF Pirot ima iskustvo igranja u prvoj futsal ligi. Želja svih u klubu je da se vrate u elitu a to ostvarenje moći će da dostignu ako se nađu među prve dve ekipe u baražu.

Četiri tima boriće se za dva mesta koja vode u prvu futsal ligu a Pirot je remijem u Novom Pazaru (1:1) dobro startovao i najavio kandidaturu za povratak u elitu.

Pre meča bilo je govora da Novi Pazar predstavlja najveću nepoznanicu od svih ekipa ali se Piroćanci nisu dali iznenaditi.

Jedini pogodak za KMF Pirot u pomenutom meču postigao je Srđan Potić na samom početku susreta. Ipak, prednost nije sačuvana do kraja ali trener ekipe sa juga Srbije zadovoljan je ostvarenim rezultatom.

"Najbitnije da nismo poraženi. Recept za ulazak u prvu ligu je veoma jednostavan. Moramo da pobedimo u sve 3 utakmice na domaćem terenu, a svaki bod koji donesemo sa gostovanja je dobrodošao" rekao je nakon meča trener Pirota Milan Tošić.

U drugom kolu ekipa Pirota sastaje se sa Bečejem, takođe na gostujućem terenu, a u trećem kolu Piroćanci će ugostiti Zemun.

Ne propustite