Barsa ne odustaje od Brava, nudi i Krkića!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 03.06.2014.
12:52
Izvor: Sportske.net

Poznato je da je Barselona zainteresovana za usluge još jednog golmana sa kojim je čak i postigla dogovor, u pitanju je Klaudio Bravo, ali su ostale nesuglasice sa čelnicima Real Sosijedada pa je, pored novca, ponuđen i Bojan Krkić.

Beta/AP Photo/Luis Hidalgo
Beta/AP Photo/Luis Hidalgo

Povezane vesti

Golman čileanske reprezentacije na narednom Svetskom prvenstvu je odavno već na meti Barselone, čak je bio i postignut dogovor između te dve strane, ali pita se nešto i Real Sosijedad sa kojim Klaudio Bravo ima ugovor do 2017. godine.

Katalonci žele da sav posao oko angažovanja i drugog golmana za narednu sezonu završe pre početka Svetskog prvenstva, a pored novca sada su spremni da ponude i Bojana Krkića, napadača srpskog porekla koji je proteklu sezonu proveo u Ajaksu iz Amsterdama gde je osvojio titulu prvaka Holandije.

Barselona nije htela da ponudi više od 8 miliona evra, a Sosijedad je ovog 31-ogodišnjeg golmana cenio na 12 miliona.

Pored Bojana Krkića, postoji mogućnost da se Kristijan Teljo ili Džonatan Dos Santos nađu u timu Sosijedada, ali u vidu pozajmice.

Hoće li Sosijedad uopšte prihvatiti bilo koju ponudu za Klaudija Brava, ostaje nam da vidimo u narednom periodu. Ipak, jedan od dokaza da će se ovaj transfer realizovati leži u tome da su Baskijci već dogovorili sve detalje oko dovođenja još jednog golmana iz Čilea, naslednika Brava, Kristofera Toselija.

Ne propustite