Bekvalac imenovao novog kapitena

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.07.2013.
17:38
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Radničkog iz Niša privode kraju pripreme na Zlatiboru a trener Dragoljub Bekvalac imenovao je novog kapitena ekipe koji će kapitensku traku nositi na predstojeće tri kontrolne utakmice ali i u narednoj sezoni.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Radnički iz Niša polako ulazi u finiš glavnog dela priprema za novu sezonu koje su obavljane na Zlatiboru.

Nakon kontrolnog susreta sa Zetom Nišlijama je preostalo da na Zlatiboru odigraju još dva susreta sa Javorom (27. jul) i Mogrenom (30. jul) a 31. jula sledi povratak u grad na Nišavi.


Potvrđeno je i da će Jagodina biti protivnik 3. avgusta na "Čairu" u meču koji će Radničkom značiti generalnu probu pred početak nove sezone.

Uz sve navedeno, trener Dragoljub Bekvalac odlučio je da imenuje novog kapitena ekipe a čast da ponese kapitensku traku u narednoj sezoni imeće Aleksandar Jovanović.

"Biti kapiten Radničkog je jedan dodatni motiv i obaveza. Najbitnije je da vratimo Radnički na staze stare slave, a da smo na dobrom putu pokazuje i organizacija kluba. Pokrenulo se sve sa 'mrtve tačke', to pokazuje i ovaj dolazak na Zlatibor i pripreme" rekao je za "Južne vesti" novi kapiten Radničkog iz Niša

Radnički će sezonu početi duelom sa imenjakom iz Kragujevca 10. avgusta na svom "Čairu".

Ne propustite