Bekvalac: "Neugodno gostovanje u neugodnom trenutku"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.05.2014.
19:55
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Radničkog u subotu gostuju ekipi Čukaričkog a trener superligaša iz Kragujevca istakao je da duel sa kvalitetnim "Brđanima" dolazi u jako neugodnom trenutku.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca nastavlja borbu za opstanak u Jelen Superligi gostovanjem ekipi Čukaričkog na Banovom Brdu.

U trenutku kada se klub nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli gostovanje klubu sa evropskim ambicijama nije nešto što se može poželeti.

"U nezgodnom momentu nam dolazi jedna od najboljih ekipa u ligi, pogotovo što su imali peh nerešenog rezultata u prethodnoj utakmici kod kuće. Sigurno će imati imperative u kome ćemo mi tražiti svoju šansu" rekao je Dragoljub Bekvalac.

Uprkos činjenici da Čukarički slovi za favorita jer se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli a kod kuće gotovo da igra bez greške, strateg Kragujevčana objađnjava da njegovi izabranici ne idu u Beograd "sa belom zastavom".

"Ekipa Čukaričkog ima par izvanrednih pojedinaca, gde prednjači možda najbolji vezni igrač naše zemlje, Matić. Ali ne idemo na Banovo brdo da se predamo nego da se nadigravamo" poručio je iskusni trener koji je prošle godine sačuvao Radnički u ligi.

Što se tiče sastava ekipe, biće manjih problema zbog povreda a dva igrača će izostati zbog kartona.

"Imamo personalnih problema što se tiče povređenih igrača i dva kažnjena – Beljića i Petrovića, ali mislim da ovi momci koji su na raspolaganju imaju i snage i znanja da se suprostave i prikažu jednu kvalitetnu utakmicu" zaključio je Bekvalac.

Utakmica 27. kola između Čukaričkog i Radničkog iz Kragujevca igra se u subotu sa početkom od 19 časova.

Ne propustite