Bekvalac odabrao 25 'ratnika'

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.02.2014.
16:47
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Radnički iz Niša licencirao je igrače za prolećni deo sezone a na spisku Dragoljuba Bekvalca nalaze se 25 imena.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša spremni su da otpočnu prolećnu bitku za mesto koje na kraju sezone garantuje izlazak na evropsku scenu.

Čelnici kluba potrudili su se da tokom zimskog prelaznog roka na "Čair" dovedu kvalitetna pojačanja a trener Dragoljub Bekvalac na proleće će moći da računa na sledeće igrače:

Aleksandar Kesić, Nenad Filipović, Miloš Perić, Petar Jovanović, Branko Pauljević, Vladan Pavlović, Aleksandar Trišović, Radoš Bulatović, Miloš Petrović, Aleksandar Kosorić, Ibrahim Gaj, Milan Ćulum, Dušan Kolarević, Saša Marjanović, Bratislav Pejčić, Strahinja Petrović, Petar Đuričković, Aleksandar Jovanović, Ivan Pejčić, Saša Stojanović, Miloš Krstić, Nikola Mitrović, Dragan Jelić, Kajo Sančez i Vladimir Milenković.

Radnički su u zimskom prelaznom roku napustili Sead Hadžibulić, Ivica Jovanović, Marko Ljubinković, Aleksandar Simov i Miloš Živković.

U prvom kolu prolećnog dela sezone Radnički iz Niša gostuje imenjaku iz Kragujevca a potom ide na još jedno gostovanje, i to šampionu Srbije, ekipi Partizana.

Ne propustite