Bekvalčev ''veleobrt''

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.06.2013.
10:31
Izvor: Sportske.net

Dragoljub Bekvalac će klupu kragujevačkog zameniti za klupu niškog Radničkog, a posle ovakvog epiloga, na ''Čika Dači'' ne kriju da su neprijatno iznenađeni, jer je Bekvalac prethodno prihvatio njihove uslove za nastavak saradnje.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Sada već bivši trener Kragujevčana ostvario je glavni cilj zbog koga je i doveden u finišu prošle sezone, Radnički je zadržao status superligaša, ali ipak nije želeo da nastavi saradnju sa klubom, iako je, prema rečima predsednika Milenka Marjanovića, imao dogovor da ostane na ''Čika Dači''.

''Ne znam zašto je došlo do obrta, to zna samo Bekvalac, jer smo se u prisustvu gradonačelnika Stevanovića sve dogovorili, isplatili sve obaveze prema njemu. On je i prihvatio ponudu, ali je odlagao potpisivanje novog ugovora, jer je očigledno pregovarao i sa drugima'', objašnjava Marjanović u izjavi za ''Žurnal''.

Bilo kako bilo, u Kragujevcu su već našli njegovu zamenu, to je iskusni Radmilo Ivančević, a ekipu će na početku priprema okupiti u ponedeljak.

Za to vreme na ''Čairu'' se očekuje zvanična promocija Bekvalca, koja je zakazana za danas, a Nišlije će sa pripremama startovati 7. jula.

Ne propustite