Belgijanci o Mitroviću: "Više frizura nego golova"

Autor: Miloš Marković
nedelja 04.08.2013.
21:47
Izvor: Sportske.net

Reagujući na novu frizuru Aleksandra Mitrovića, belgijski mediji donekle su izrazili svojevrsnu zabrinutost u vezi sa prvom metom Anderlehta, Aleksandrom Mitrovićem.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sjajna nada srpskog fudbala, šampion Evrope, Aleksandar Mitrović, privlači pažnju i na terenu i van njega.

Fudbaler o kome poslednjih dana bruji čitava Evropa, još jednom je dospeo u žižu javnosti.

Kada je izbio na fubalsku scenu, Mitrović je dosta pažnje izazvao svojim ponašanjem, te frizurama i, kako je otkrio i bivši trener Vermezović, nadimkom - Baloteli.

Ovoga puta, Mitrović je ponovo na naslovnicama, a razlog je njegova 'tufnasta' frizura koju mladi fudbaler 'fura' od povratka sa Evropskog prvenstva.

Promena nije ostala nezapaženo ni u Belgiji odakle vlada ogromno interesovanje za ovog igrača od strane giganta Anderlehta.

Sa naslovom 'Više frizura nego golova', belgijski portal 'Anderlecht-online.be', sa pozivom upravo na vest koju je naš portal objavio, ističe svojevrsnu skepsu povodom mladog napadača Partizana i njegovog anavgardnog stila.

Ipak, složno se ističe činjenica da će, uslučaju da dođe, Mitrović u Belgiji biti prava atrakcija - na terenu i van njega.

Da li je baš tako? Da li je Mitrović jednostavno često pogrešno shvaćen mladi momak?

Govoreći za 'novosti.rs', napadač Partizana je da poprilično iskreno objašnjenje da je on u stvari mirna osoba.

"Ne volim da gubim i ponekad ne umem da odreagujem, onako, na prvu loptu. Tako sam i zapao u određene situacije koje su me obeležile na taj način. Inače sam van terena potpuno drugačiji i retko mi se desi da planem."

"Čini mi se da sam uspeo da usmerim energiju na pravi način. Dosta sam razgovarao sa porodicom, prijateljima, trenerom i mislim da sam definitivno uspeo da usmerim enegriju na pravi način, u smeru koji mi daje još veći kvalitet.",
rekao je Aleksandar Mitrović.

Upravo to mu niko ne može osporiti - kvalitet...

Ne propustite