"Beli" čini čuda kad hoće...

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.02.2013.
21:28
Izvor: Sportske.net

Teriko Vajt izrastao je u junaka meča u Širokom Brijegu a trener Radničkog Miroslav Nikolić tvrdi da "Beli" može da čini čuda na terenu kada to poželi.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca nalazi se nadomak istorijskog uspeha sa šansom da se plasira na završni turnir regionalnog košarkaškog takmičenja prvi put od kada učestvuje u njemu.

Pobeda u Širokom Brijegu donela je izabranicima Miroslava Nikolića četvrtu poziciju na tabeli i šansu da u duelu sa Budućnošću eventualnom pobedom zakorače na fajnal-for.

Miroslav Nikolić nije krio zadovoljstvo trijumfom u Hercegovini istakavši da pojačanja sa starta sezone dokazuju svoj kvalitet iz kola u kolo.

"Ne moram da ponavljam za Ćapina. Svaka čast momku koji je došao kod nas bukvalno posle jednog poziva. Čudna neka emocija. Emening polako hvata korak. Iako smo tražili 'peticu' uzeo sam njega koji je 'četvorka'. Biće sve bolji. A šta da kažem za Vajta? Kad hoće, može sve, a njemu niko ništa ne može. Pa, gledali ste sve" kazao je Nikolić za "Novosti".

Radnički u subotu dočekuje trećeplasiranu Budućnost iz Podgorice sa kojom ima isti učinak pa bi eventualna pobeda značila zauzimanje treće pozicije na tri kola do kraja ligaškog dela sezone.

Ukoliko niste pročitali očekivanja MVP-a lige, Aleksandra Ćapina, pred završnicu sezone učinite to OVDE!

Ne propustite