Beljićev "slalom" u Užicu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.05.2013.
18:16
Izvor: Sportske.net

Kako su oči fudbalske Srbije u subotu bile uprte u aktere 144. "večitog" derbija, mnogi nisu imali prilike da pogledaju bravuru prvotimca Radničkog Bojana Beljića koji je nanizao defanzivce Slobode sjajnim driblinzima a njegov trud materijalizovao je Milo

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca ostvario je zlata vrednu pobedu u Užicu koja ekipu Dragoljuba Bekvalca ostavlja u trci za ostanak u ligi.

Interesantno je da su Kragujevčani slavili na gostovanju na kome su se i najjači mučili a poslednji put je Zvezda tukla Slobodu na Begluku u novembru 2012. godine, što pobedu Radničkog čini još većom.

Gosti su slavili rezultatom 2:0 a drugi gol pravo je remek delo Bojana Beljića koji je "slalomom" nanizao petoricu defanzivaca Slobode. Nakon njegovog udarca lopta se odbila od noge golmana Rankovića pa je Milošković morao iz "druge" da pošalje loptu u mrežu.

Treba dodati da je upravo Beljić bio na korak od eliminacije iz prvog tima Radničkog nakon što je u duelu sa Jagodinom zaradio crveni karton i ostavio ekipu na cedilu.

Ne propustite