Benatija i Strotman na putu za Mančester!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 15.05.2014.
10:47
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Rome bi tokom leta mogli da se presele u Mančester, i to jedan u plavu stranu, a drugi u crvenu.

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Iza Rome je odlična sezona, interesovanje za njene igrače značajno je poraslo, pre svega za Mehdija Benatiju i Kevina Strotmana.

Pouzdani defanzivac rimskog kluba, pišu francuski mediji, na dobrom je putu da se preseli u Mančester Siti, koji je pretekao Barselonu, Bajern, Čelsi i već stupio u kontakt sa čelnicima italijanskog kluba oko transfera ovog 27-godišnjaka na Etihad.

Roma je Benatiju platila 13.5 miliona evra, ovaj fudbaler ima ugovor sa Romom do 2018. godine i pretpostavlja se da Rim neće napustiti za manje od 25 miliona, koliko je navodno Siti već ponudio.

Njegov saigrač, povređeni Kevin Strotman, takođe bi mogao tokom leta da preseli u Mančester.

Luj Van Gal je poznat po tome što u svoje klubove dovodi sunarodnike, Kevin Strotman je fudbaler koji je i ranije bio na radaru engleskoh kluba, transfer bi mogao da se realizuje tokom leta, kada se ovaj fudbaler Rome oporavi od povrede.

Italijanski mediji prenose da je Junajted već poslao konkretnu ponudu u iznosu od 30 miliona funti koliko su Đavoli spremili kako bi osigurali transfer ovog sjajnog fudbalera na Old Traford. Strotman je u Rim stigao prošle godine za sumu od 14 miliona funti.

Iako bi od prodaje svojih fudbalera ostvarila značajan profit, Roma bi izgubila dvojicu veoma važnih igrača svog tima, koji su nedavno izjavili da su jako srećni u glavnom gradu Italije.

Ne propustite