Benitez: "Jurimo Romu"

Autor: Boban Filipović
četvrtak 27.03.2014.
12:22
Izvor: Sportske.net

Trener Napolija ističe da je cilj ekipe da sezonu završi na drugom mestu na tabeli jer ono garantuje direktan plasman u Ligu šampiona.

Beta/AP Photo/Carmelo Imbesi
Beta/AP Photo/Carmelo Imbesi

Povezane vesti

Napolitanci su na trećem mestu na tabeli sa šest bodova manje i mečom više od drugoplasirane 'Vučice', ali Rafa Benitez veruje da ta prednost nije nedostižna.

„Nama je cilj da završimo sezonu na drugom mestu i skinemo Romu sa te pozicije. To je motiv sa kojim ćemo pristupiti svim preostalim mečevima.“ rekao je španski trener.

U sledećem kolu na 'San Paolu' gostuje lider Juventus, koji će biti oslabljen neigranejm Karlosa Teveza, ali Benitez ne misli da će njegovoj ekipi zbog toga biti olakšan posao.

„Tim koji vredi preko 300 miliona evra ne zavisi od jednog igrača, pa makar on bio i šampion kakav je Tevez.

Biće važno za nas da trijumfujemo u derbiju protiv Juvea, jer će nam onda biti lakše u mečevima koji slede.“ konstatuje Benitez.

Napoli je u 30. kolu slavio na Siciliji protiv Katanije sa 4:2, a Rafa nije zadovoljan što je došlo do opuštanja njegovih pulena i što je ekipa primila dva gola u drugom poluvremenu, s obzirom da je na odmor otišla sa prednošću od četiri gola.


Ne propustite