Bertrans i Mačvan putuju za Izrael?

Autor: Miloš Marković
nedelja 22.04.2012.
14:32
Izvor: Sportske.net

Mladi Letonac ima problema sa povredom ruke, Mačvan sa skočnim zglobom, ali iz tabora srpskog šampiona uveravaju da će obojica biti spremni za fajnal-for Jadranske Lige koji se igra u Tel Avivu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Situacija u taboru košarkaškog kluba Partizan pred put u Izrael i učešće na završnom turniru Jadranske lige nije sjajna.

Muke sa povredama imaju mladi Bertrans, kao i Mačvan koji ima problem sa skočnim zglobom.

Nakon trijumfa nad Megavizurom, Partizanova ekspedicija se sprema za put u Izrael gde će od 28. do 30. aprila učestovati na završnom turniru Jadranske lige.

“Nakon poraza od Vojvodine, poslednje tri utakmice smo odigrali na visokom nivou i u odličnom raspoloženju se spremamo za fajnal-for u Tel Avivu i meč koji nas očekuje protiv Cedevite.”, rekao je trener Partizana Vlada Jovanović koji ima određenih problema sa povredama.

“Pera Božić se oporavlja i mislim da će biti spreman za hrvatski tim. Mačvan ima povredu skočnog zgloba koja nije bolna, ali smatram da će uz terapije biti spreman za mečeve u Nokia Areni.”

“Letonac Bertrans ne može da pogine ruku, svakodnevno ide na terapije, prva prognoza je bila sedam do deset dana. Ipak, nadam se da će i on biti spreman i da ćemo u punom sastavu ići u Tel Aviv.”, istakao je Vlada Jovanović.


Ne propustite