Bez potcenjivanja (17.00)

Autor: Miloš Marković
nedelja 02.12.2012.
11:05
Izvor: Sportske.net

Ohrabreni sjajnom serijom u kojoj se nalaze, košarkaši Crvene zvezde dočekuju prvaka Bosne i Hercegovine sa željom da nastave niz pozitivnih rezultata.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

U uvodu za današnji meč protiv Širokog, u javnosti se stvorila slika o tome da je Crvena zvezda apsolutni favorit za pobedu i da će lako nastaviti pobedonosnu seriju protiv šampiona BiH.

Sa takvim procenama se nikako ne slaže Vlada Vukoičić koji upozorava da se protivnik ne sme potceniti, naprotiv.

“Već se prave kalkulacije ko su ti timovi sa kojima ćemo možda imati probleme ili nećemo, odnosno neke pobede se već unapred upisuju. Ekipa Širokog se unapred otpisuje, a to nije dobro. Ja sam analizirajući njihovu igru i pripremajući svoj tim rekao da je ovo za nas jedna od važnijih utakmica.”, ističe trener Crvene zvezde.

Vukoičić potseća da je ekipa Širokog tim koji zna šta želi i koliko može. Ističe strateg beogradskog tima da prvak BiH dolazi bez pritiska i da najbolje igra protiv najjačih rivala.

S tim u vezi, uz dozu obazrivosti, bez ikakvog potcenjivanja rivala, Vukoičić očekuje maksimalnu posvećenost svojim igrača i pobedu za dodatno samopouzdanje.

"Sa jedne strane, niz pobeda prija jer diže samopouzdanje.”

“Mi ne brojimo, to nam nije cilj, ali zbog ove serije se osećamo bolje i više verujemo u to što radimo. Nadam se da nam to ponekad neće odvući pažnju i da se neće odraziti na neki rezultat. Stalno pričamo o tome i zasad nije bilo negativnih posledica. Nekad ćemo naravno i da izgubimo, ali voleo bih da to ne bude zbog potcenjivanja protivnika i zablude da smo nepobedivi.”, istakao je Vukoičić.

Inače, današnji meč se igra u hali “Pionir” s početkom u 17 sati.


Ne propustite