Bičakčijan: "Partizan drugi Ajaks"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.07.2013.
21:49
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Širaka odradili su poslednji trening pred sutrašnji revanš meč drugog kola kvalifikacija za LŠ sa Partizanom a trener šampiona Jermenije opisao je crno-bele kao drugi Ajaks.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako su u prvom meču u potpunosti nadigrali šampiona Srbije, fudbaleri Širaka očito shvataju da je plasman u treće kolo kvalifikacija za LŠ i dalje jako daleko.

Stručni štab i fudbaleri Širaka imali su priliku da osete teren stadiona u Humskoj a trener Vardan Bičakčijan ocenio je da će na sutrašnjem susretu biti najvažnije postići gol.

"Obzirom da smo u prvoj utakmici ostvarili povoljan rezultat (1:1), glavni cilj u Beogradu biće da postignemo gol. Znam da Partizan igra veoma dobro na domaćem terenu, ali se nadam prolasku u narednu fazu" kazao je Bičakčijan a prenosi "Sportski Žurnal".

Strateg Jermena ocenio je Marka Šćepovića kao najopasnijeg pojedinca iako je u prvom meču tim predvodio golman Milan Lukač.

"Na prošloj utakmici to je bio golman Lukač a čini mi se da je, ipak, najopasniji Marko Šćepović" ističe trener Širaka.

Uprkos katastrofalnoj igri koju su crno-beli pokazali u prvom meču u Đumriju, trener Širaka ima visoko mišljenje o Partizanu.

"Partizan je veliki klub, sa jednom od najboljih omladinskih škola. Doživljavam ga kao drugi Ajaks. Upoznat sam i sa navijačima, koji tokom čitavih 90 minuta veoma strastveno bodre tim" zaključio je Bičakčijan.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za LŠ između Partizana i Širaka igra se u sredu sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite