Big Sem poručio: "Voleo bih da Džerard uzme titulu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.05.2014.
23:30
Izvor: Sportske.net

Menadžer Vest Hem Junajteda poručio je da će njegovi izabranici dati svoj maksimum kako bi pokvarili "zabavu" Mančester Sitiju, dodavši pritom da je njegova želja da trofej na kraju završi u rukama Stivena Džerarda.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Uoči poslednjeg kola engleske Premijer lige u kojem će pasti odluka o novom šampionu, menadžer Vest Hema Sem Olardajs stavio se u službu Liverpula i najavio da će njegov tim dati sve od sebe kako bi pokvario slavlje Mančester Sitiju.

"Sa neutralne tačke gledišta, smatram da bi većina volela da novi šampion bude Liverpul. Moj stav je da bi Stiven Džerard trebalo da podigne trofej!" izjavio je "Veliki Sem".

Podsećamo da se u poslednjem kolu Premijer lige sastaju Mančester Siti - Vest Hem, odnosno Liverpul - Njukasl. Da bi titula završila u rukama Stivena Džerarda, za šta Olardajs navija, neophodno je da njegov Vest Hem šokira "Građane" na "Etihadu", a da Liverpul slavi protiv "Svraka".

"Znamo koliko je teško savladati tim koji u dosadašnjem toku sezone ima samo jedan poraz na domaćem terenu, a pritom ima fantastičan golgeterski učinak kada igra kod kuće. Na nama je da pružimo maksimum na tom meču i pokušamo da pokvarimo slavlje Mančester Sitija" zaključio je menadžer "Čekićara".

Odlučujući mečevi 38. kola igraju se u nedelju od 16 časova što znači da ćemo nešto pre 18 časova znati ko je novi šampion Engleske.

Ne propustite