Birčević: "'Đavoli', pomozite!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.04.2013.
18:18
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Uoči duela protiv Vojvodine košarkaš Radničkog iz Kragujevca Stefan Birčević pozvao je navijače da pomognu ekipi u teškim trenucima jer će od ishoda predstojećih mečeva u Superligi zavisiti i igra tima na fajnal-foru ABA lige.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Košarkaši Radničkog pretrpeli su dva vezana poraza u Košarkaškoj Superligi Srbije pa će protiv Vojvodine i Slobode morati da podižu formu i moral pred polufinale fajnal-fora ABA lige.

Stefan Birčević je poručio da se protiv Vojvodine mora ostvariti trijumf pa je u tu svrhu pozvao i navijače da prepoznaju momenat i pomognu ekipi kada je teško.

"Preko nam je potrebna pobeda u utakmici protiv Vojvodine, to isto važi i za susret u Užicu protiv Slobode. Pozivam sve navijače da nam pomognu u ovom kriznom trenutku za nas. Potrebne su nam dve pobede pred Fajnal for da bismo rasterećeniji otišli u Laktaše. Obećavamo borbenost koja se očekuje od nas" istakao je Birčević.

Kragujevčani Vojvodinu dočekuju u ponedeljak, 15. aprila, a nakon toga im sledi gostovanje Slobodi iz Užica.

Rezultati ta dva meča u mnogome će uticati na samopouzdanje košarkaša Radničkog pred fajnal-for ABA lige u Laktašima na kome će se u polufinalu sastati sa Crvenom zvezdom Telekom od koje su juče poraženi u nizvesnoj završnici.

Ne propustite