"Biseri" Hajduka ostaju u Kuli

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.05.2012.
17:40
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Superligaš iz Kule danas je obelodanio informaciju da su dvojica izdanaka Hajdukove škole odlučili da se obavežu na vernost klubu, uprkos iskušenjima da karijeru nastave u nekoj drugoj sredini.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Talentovani mladi igrači Hajduka iz Kule danas su produžili svoje ugovore sa klubom koji će ih i narednih godina zadržati na severu Bačke.

Radi se o Saši Kišu, koji je produžio ugovor na još dve godine, dok je golman Nemanja Latinović potpisao prvi profesionalni ugovor sa Kuljanima i obavezao se na vernost do 2016. godine.

Kiš je krajem prethodne godine imao ozbiljnu operaciju koja ga je odvojila od terena ali bi tokom letnjih priprema trebalo da formu podigne na najviši nivo koji će mu garantovati mesto u prvoj postavi Hajduka.

Nemanja Latinović je standardni golman omladinske reprezentacije Srbije i shodno tome Hajduku je bilo zadovoljstvo da mu ponudi profesionalni ugovor koji je čuvar mreže bez razmišljanja prihvatio.

Iz Kule je stiže i vest da su navijači Hajduka izabrali najboljeg maldog igrača u protekloj sezoni a to priznaje poneo je Slobodan Lalić, štoper omladinske reprezentacije Srbije.

Ne propustite