Bivši igrači prijavljuju Partizan zbog dugova

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.06.2013.
20:03
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije mogao bi da se nađe u problemu ukoliko ne uspe da izmiri dugovanja prema nekolicini bivših igrača koji su odlučili da se obrate Arbitražnom sudu kako bi izvršili prinudnu naplatu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan moraće brzo da reaguje i pronađe novčana sredstva kako bi isplatio dugovanja bivšim igračima koji su danas odlučili da se obrate Arbitražnom sudu (BAT) kako bi izvršili naplatu dugovanja.

Sudu su se obratili Miroslav Raduljica, Raško Katić, Milan Mačvan i Nenad Miljenović kojima se ukupno duguje više od 500.000 evra.

Partizan Raduljici duguje 150.000 evra, Katiću 138.000, dok Mačvan potražuje nešto veću sumu od centra Crvene zvezde Telekom.

Nenad Miljenović zahteva da mu se isplati 54.000 evra iako je u Partizanu "grejao klupu". Raduljica je još u januaru prvi pokrenuo postupak pred Arbitražnim sudom a sada su se priključila pomenuta trojica.

Partizan i onako ima dugovanja prema igračima koji trenutno brane boje tog kluba pa ostaje da se vidi na koji način će crno-beli uspeti da izmire potraživanja pomenutog "kvarteta".

Ne propustite