Bjeković: ''Hvala im što me se toliko plaše, ali ja ne želim više da radim u Partizanu''

Autor: Darko Mitrović
subota 10.03.2012.
22:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dugogodišnji sportski direktor crno-belih često je prozivan kao inicijator nedavnih sukoba u Partizanu i kako stoji iza zahteva za smenom aktuelnog rukovodstva. Ipak, on uverava da nema ambiciju da se vraća na neku od funkcija u klubu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dugogodišnji sportski direktor, a doskorašnji savetnik predsednika Đurića konačno se danas oglasio povodom aktuelnih dešavanja u Humskoj, sa kojima su ga mnogi povezivali u javnosti.

Ipak, Nenad Bjeković danas tvrdi da su takve priče bez osnova, da ''ne može da ruši nešto što je gradio 40 godina...''

''To su neozbiljne priče i molim sve koji to pričaju da mi se skinu s leđa. Hvala im što me se toliko plaše, ali Nenad Bjeković ne želi da radi u Partizanu. Gluposti su i da je Bogićević zauzet, pa bih navodno ja vodio klub... Mnogi su mi zamerili što nisam došao na Skupštinu, ali tako je bolje i za mene i za njih'', poručio je Bjeković.

Aktuelnom predsedniku je poželeo da sa Partizanom ponovo uđe u Ligu šampiona, ali mu i poručuje da ne treba sve zasluge da pripisuje sebi. Podseća i da ga sa Đurićem veže tridesetogodišnje prijateljstvo, ali da se ''nešto u međuvremenu promenilo''.

''Partizan ima dobru ekipu i želim mu da igra Ligu šampiona, ali Đurić ne može sve zasluge da pripisuje sebi. Tako nešto niste mogli nikada da čujete od Ivana Ćurkovića. Grešio sam i ja kao i svi, ali sam uvek radio u interesu Partizana'', zaključio je Bjeković, a prenose novosti.rs.





Ne propustite