Blažič: ''Kakav umor, došli smo da pobedimo!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.11.2013.
19:50
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

I pored dugog putovanja u Krasnodar, plejmejker Crvene zvezde Jaka Blažič tvrdi da to neće nimalo uticati na igru crveno-belih protiv Lokomotive.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Podsetimo, osim dugog puta, košarkaši Crvene zvezde su proveli još par sati na aerodromu, ali prema rečima Jake Blažiča, to neće poremetiti ekipu Dejana Radonjića u duelu sa Lokomotivom u petak od 17 časova.

''Znali smo šta nas očekuje  i da neće biti lako, ali smo se spremali za to. Trener nas posebno motiviše za svaki meč i mislim da umor uopšte neće biti otežavajući faktor ni  u predstojećem periodu'', rekao je Blažič.

Lokomotiva je u prvom kolu uspela da savlada Crvenu zvezdu u Areni, pa je i to dodatni motiv Beograđanima da nastave aktuelnu seriju pobeda.

''Tada nismo bili u ovako dobrom ritmu i nismo se tako dobro poznavali, pa nas sigurno očekuje drugačija utakmica. Oni igraju sve bolje, dele prvo mesto u našoj grupi sa Makabijem i biće nam teško da ih savladamo.

Svi sa nestrpljenjem očekujemo da meč počne, imamo puno samopouzdanja i izaći ćemo hrabro na teren. Igraćemo svi za jednog i jedan za sve. Svima nam je želja da uveselimo navijače, a to ćemo najbolje uraditi kao pobeđujemo'',
izjavio je Blažič.

Ne propustite