Blažič zove navijače u Čačak

Autor: Miloš Marković
petak 09.05.2014.
13:31
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda u narednom kolu domaćeg prvenstva igra u Čačku protiv ekipe Borca, a Jaka Blažič se nada dobroj podršci.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu domaćeg šampionata, Jaka Blažič ističe da je vilj tu se zadržati do samog kraja.

"Dobro smo igrali u dosdašnjem delu domaćeg prvenstva, zasluženo smo na prvom mestu i tu želimo da ostanemo do početka plej-ofa. Da bismo to ostvarili potrebno je i da u nastavku sezone beležimo pobede.",  rekao je za klupski sajt Blažič.

Pred crveno-belima je Borac, ekipa prema kojoj Slovenac gaji veliko poštovanje, još iz vremena stare Jugoslavije.

"Borac igra jako dobro na svom terenu. To su dokazali ubedljivom pobedom nad Metalcem iz Valjeva, kao i sjajanom partijom protiv Partizana. Žestoko su namučili crno-bele, bili su na pragu velikog iznenađenja, ali su poklekli tek u finišu. Ipak, partija koju su pružili jasno pokazuje da poseduju kvalitet i da zaslužuju respekt.", ističe Blažič.

Košarkaš Crvene zvezde ističe da će njegov tim morati krajnje ozbiljno da shvati naredni meč.

"Naša želja je da zabeležimo trijumf. To neće biti nimalo lako i zato ćemo od starta utakmice morati da imamo maksimalan pristup. Neophodno je da od početka nametnemo naš ritam, budemo dovoljno čvrsti u odbrani što nam može dati priliku za lake poene. Mislim da smo od završnog turnira ABA lige u usponu forme i da ćemo pružiti još jednu dobru partiju.", rekao je.

Slovenački reprezentativac se nada podršci navijača u Čačku.

"Nadam se da ćemo u Čačku imati podršku naših navijača koja bi nam mnogo značila. Zato ih pozivam da u što većem broju dođu na utakmicu, a mi ćemo se potruditi da ih obradujemo dobrom igrom i pobedom.", zaključio je Blažič.

Ne propustite