Boaš oduševljen pojačanjima

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.07.2012.
22:04
Izvor: Sportske.net

Novi menadžer Totenhema prezadovoljan je onim što su Gilfi Sigurdson i Jan Vertongen pokazali od dolaska u ekipu sa "Vajt Hart Lejna".

telegraph.co.uk
telegraph.co.uk

Povezane vesti

Portugalski stručnjak nije krio reči hvale za dvojicu fudbaelra koji su označeni kao najvažnija pojačanja Totenhema u letnjem prelaznom roku.

Najpre je Gilfi Sigurdson odustao od prelaska u Liverpul i pristao da se pridruži Sparsima, a onda je završena i "saga" oko transfera Jana Vertongena na "Lejn".

"Vertongen je tip igrača koji pretenduje da postane lider ekipe. Ima sjajan karakter i uklapa se u sistem koji Totenhem godinama unazad propagira. Spada u kategoriju defanzivaca koji sa loptom kreću ka protivničkom golu a odlikuje se zavidnom brzinom i agresivnošću pa sa sigurnošću mogu da konstatujem da bi mogao da postane jedan od najboljih igrača u Premijer ligi" rekao je Boaš o Belgijancu.

Sa druge strane, Totenhem je dobio pojčanje u ofanzivnoj liniji jer je islandski reprezentativac na pozajmici u Svonsiju blistao u napadačkim zadacima.

"Gilfi je fudbaler koji je eksplodirao u Svonsiju tokom prethodnih šest meseci. Bio je na meti mnogih klubova i važno je da smo mi uspeli da obezbedimo njegove usluge. Ima sjajan osećaj za postizanje golova a ne manjka mu ni kreativnosti kao ni odlučnosti da preuzme odgovornost u teškim situacijama" zaključio je Boaš.

Očigledno je da su pojačanja Totenhema na pravi način prošla "skener" Andrea Viljaša Boaša a koliko zaista vrede publici će postati jasno tek kada počne šampionat u Premijer ligi.

Ne propustite