Boaš preporodio Zenit!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.04.2014.
18:38
Izvor: Sportske.net

Od dolaska Andrea Viljaša Boaša, ruski Zenit ređa samo pobede u tamošnjoj Premijer ligi. Današnja nad Rubinom je bila veoma ubedljiva.

fc-zenit.ru
fc-zenit.ru

Povezane vesti

Goleada u Sankt Petersburgu, na kakvu su navijači Zenita dugo čekali. Rival ekipi Andrea Viljaša Boaša bio je Rubin iz Kazanja, a Zenit je slavio sa više nego ubedljivih 6:2!

Prvo poluvreme obeležili su jedanaesterci u korist domaćih, a oba je u golove pretvorio Hulk, za vođstvo Zenita od 2:0.

Sredinom drugog poluvremena Azmun je prepolovio prednost Boaševog tima, ali kao da je tim golom samo razjario domaći tim, koji zatim golovima Rondona dva puta i Danija stiže do vođstva od 5:1.

U 82. minutu dosuđen je penal i za goste koji je realizovao Eremenko, a tačku je stavio Rondon svojim trećim golom za konačnih 6:2 u samom finišu.

Ovo je treća uzastopna pobeda Zenita u isto toliko mečeva pod vođstvom Boaša, kojom je za sada izbio na prvo mesto na tabeli sa dva boda više, ali i utakmicom više od Lokomotive, koja u ponedeljak dočekuje Volgu.

Inače, osim Zenita, ubedljivu pobedu nad Dinamom iz Moskve izborio je Anži (4-0), dok je Rostov koji vodio Miodragf Grof Božović slavio kao gost u Krasnodaru sa 2:0.


RFPL 13/14 Week 24 Zenit 6-2 Rubin Match...by C_7_2_R_10

Ne propustite