Bodiroga postaje predsednik Partizana?!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.12.2013.
10:57
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Proslavljeni košarkaški internacionalac Dejan Bodiroga trebalo bi da nasledi Dragana Đurića na mestu predsednika Partizana i u klub sa sobom dovede nove članove Upravnog odbora i sportskog sektora.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sudeći po svemu što se dešavalo u jesenjem delu sezone u FK Partizan, u Humskoj se tokom zime sprema "provetravanje".

Dragan Đurić odavno nema punu podršku svih članova Upravnog odbora FK Partizan a poslednja vest koju je preneo "Blic" je da će Dejan Bodiroga naslediti Đurića na mestu predsednika šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

O Dejanu Bodirogi i njegovim dometima u svetu košarke ne treba trošiti reči ali ono što je najvažnije za navijače Partizana to je da bi novi predsednik kluba došao na tu poziciju sa odličnim predznanjem stečenim na mestu potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije.

Bodiroga je mesto na vrhu upravljačke strukture KSS dobio po dolasku Dragana Đilasa na mesto predsednika a izgleda da bi uskoro mogao da napusti "Srpsku kuću košarke" i preuzme znatno odgovorniju ulogu u klubu čije je boje nosio.

Spekuliše se da će sa Bodirogom u FK Partizan stići i veliki broj novih članova Upravnog odbora, a jedan od njih trebalo bi da bude i Emir Kusturica.

Još važnije je to da bi Partizan pored predsednika dobio i novog sportskog direktora jer bi Alberta Nađa, u slučaju da Bodiroga sedne u predsedničku fotelju, zamenio Ivica Kralj!

Skupština kluba trebalo bi da bude zakazana po završetku jesenjeg dela sezone a na njoj bi mogle da se dogode najavljene promene ukoliko opozicija uspe da prikupi neophodnu podršku koja bi bila dovoljna da se sa čela kluba smeni Dragan Đurić.

Ne propustite