Bogdan i Vasa: ''Pokušavamo da pokupimo Saletove fore''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.07.2014.
15:17
Izvor: Sportske.net

Bogdan Bogdanović i Vasilije Micić trebalo bi da budu značajni aduti našeg nacionalnog tima na predstojećem Svetskom prvenstvu u Španiji. Danas su bili odlično raspoloženi u razgovoru sa novinarima na Kopaoniku, naglasivši pritom da im mnogo znači rad sa

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Srpski ''Orlovi'' se već uveliko pripremaju na Kopaoniku za iskušenja koja ih očekuju na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Svoje utiske sa novinarima su podelili i Bogdan Bogdanović i Vasilije Micić.

''Odradili smo osam treninga i imali jedan dan odmora, tako da za sada ide sve po planu. Intenzitet treninga je dosta jak i radimo ih u sali'', počeo je razgovor Vasa Micić.

''Složio bih se sa Vasom, super je atmosfera. Za sada je razlika u treningu što radimo u sali kondicione treninge a ostalo je sve slično kao i ranije'', dodao je Bogdan.

I jedan i drugi ističu da im rad sa Đorđevićem na treninzima mnogo znači, s obzirom na ogromno igračko iskustvo koje iza sebe ima aktuelni selektor. Bogdan je to prokomentarisao u svom stilu, uz osmeh.

''Šta da kažem - 'ex plejer'. Poznaje materiju i trudi se da budemo što bolji igrači. Dosta smo radili na kondiciji ali i sa loptom'', istakao je Bogdanović.

''On je bio plejmejker i imao je odličnu komunikaciju sa igračima. Bio je igrač, zna sve 'fore', pa pokušavamo da pokupimo ono što je on u svoje vreme pokazivao na terenu'', istakao je Micić.

Bogdanovića i Micića smo pitali i o našoj mladoj reprezentaciji, koja će se boriti za bronzu na Evropskom prvenstvu - da li su uspeli da isptrate njihove mečeve?

''Nažalost, nismo gledali njihove utakmice jer obično imamo treninge u to vreme. Žao mi je što nisu ušli u finale jer je trebalo da i ja budem deo te ekipe. U kontaktu sam sa Jankovićem i Potom'', izjavio je Micić, a isto je potvrdio i Bogdan.

''Pratili smo iz novina i izveštaja, toliko znamo, a u kontaktu sam bio sa Aranitovićem i Andrićem'', dodao je Bogdanović.

Ne propustite