Bogdanović: "Malo mislimo i o košarci..."

Autor: Beta Beta
sreda 21.05.2014.
17:59
Izvor: Beta

Evropska "zvezda u usponu" i uzdanica srpske košarke za budućnost, Bogdan Bogdanović, konstatovao je da nije lako koncentrisati se na trening i košarku u trenucima kada se srpski narod nalazi u problemima zbog katastrofalnih poplava.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović rekao je danas da se njegova ekipa priprema za nastavak prvenstva, ali je i istakao da je teško razmišljati samo o košarci u trenutku kada je veliki broj građana Srbije pogođen poplavama.

"Mora čovek makar malo da razmišlja i o košarci, ali je stvarno teško", rekao je Bogdanović agenciji Beta.

Igrači crno-belih su prethodnih dana pomagali stanovništvu koje je ugroženo poplavama. I dalje nastavljaju da pomažu, ali Bogdanović ističe da on ne voli da o tome da govori u medijima.

"Pomagali smo... Ja, iskreno, ne volim kada se to medijski prati... Da, to možda daje motivaciju drugim ljudima da pomognu, ali ovo je nesreća i niko ne treba da se hvali time. Treba iskreno pomoći, da ti osećaš da treba da pomogneš", rekao je Bogdanović.

Takmičenje u košarkaškoj Superligi Srbije nastaviće se nakon ukidanja vanredne situacije u zemlji, koja je proglašena zbog velikih poplava, a utakmice će se igrati po ubrzanom tempu, sa danom pauze između dva kola.

"Kada se nastavi (prvenstvo) biće to pravi NBA tempo. Spremamo se koliko možemo", kazao je Bogdanović.

Do kraja regularnog dela KSL ostalo je da se odigra još pet kola. Partizan je trenutno drugi na tabeli sa skorom od osam pobeda i jednim porazom.

Ne propustite