Bogdanović: "Za ovo se trenira i živi!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.03.2014.
17:58
Izvor: Sportske.net

Reprezentativni bek i prvotimac Partizana poručio je da saigrači i on treniraju i žive za trenutke kakvi su usledili nakon trijumfa nad Makabijem u TOP 16 fazi Evrolige.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Šampion Srbije i ABA lige u četvrtak je savladao jednog od pretendenata za plasman na fajnal-for Evrolige i tako doneo veliku radost navijačima koji su sinoć došli u "KombankArenu" ali i svima koji su kraj malih ekrana pratili meč.

Dan nakon trijumfa nad Makabijem iz Tel Aviva najviše se priča o radovanju košarkaša sa dečurlijom što je u prethodnom periodu postalo tradicija na utakmicama Partizana.

Slika na kojoj dvojica dečaka grle Bogdana Bogdanovića dok im suze radosnice oblivaju lice oduševila je sve one koji istinski vole sport i shvataju koliko je sreće jedna pobeda i susret sa idolom značila ovim mališanima.

Prvotimac Partizana zahvalio im se i obećao dresove porukom koju je danas objavio na svom "Instagram" profilu a tokom popodneva Bogdanović je za zvanični sajt Partizana izneo svoje viđenje podrške koju navijači Partizana nesebično pružaju igračima iz utakmice u utakmicu.

"Videti njihovu sreću zbog našeg zajednilkog uspeha je velika radost. To je nešto što mnogo prija, za to se živi, za to se trenira košarka, za to se igra na svakom meču. Mislim da nigde ne postoji takva podrška. Klinci kojih je juče bilo više nego obično su me potpuno oduševili. Nama mnogo znače naši navijači, a sinoć su bili zaista fenomenali. Imali smo konekciju, upravo ta sinergija je i prizvela čudo", rekao je jedan od aktera velike pobede crno-belih Bogdan Bogdanović.

Partizan u narednom periodu očekuju odlučujući mečevi za plasman na fajnal-for ABA lige a potom kreće i borba za titulu u domaćem šampionatu.

Do kraja takmičenja u TOP 16 fazi Evrolige crno-beli igraju još tri utakmice od kojih dve u gostima, protiv Lokomotive Kubanj u Krasnodaru i Galatasaraja u Istanbulu. Jedini preostali meč u TOP 16 fazi Partizan igra za dve nedelje u "KombankAreni" protiv ekipe Žalgirisa.

Ne propustite