Bojović: ''Radnički smo već zaboravili, zanima nas samo pobeda nad Metalcem''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.03.2012.
18:00
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Fudbaleri Vojvodine narednog vikenda igraće prvi meč prolećnog dela prvenstva pred svojim navijačima. Rival je ekipa Metalca, a napadač Milan Bojović veruje da će navijači uživati u pobedi ekipe Dejana Vukićevića.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

''Lale'' su na premijeri u Kragujevcu prikazale prilično bledu partiju, na čemu im je zamerio i prvi čovek kluba Ratko Butorović.

Ta činjenica im je sada i motiv više da se pred svojim navijačima prikažu u pravom svetlu.

Napadač Milan Bojović veruje da će biti u sastavu i tako dati svoj doprinos prvom prolećnom trijumfu Vojvodine. Tvrdi da je remi u Kragujevcu već ''arhiviran''.

''Zaboravili smo taj meč, ove nedelje razmišljamo samo o duelu s Metalcem u kojem, pred našom publikom, želimo da pružimo dobru partiju i ostvarimo pobedu.   Nadam se da ću biti među starterima i tako se i pripremam za utakmicu. Naravno, na treneru Dejanu Vukićeviću je da odredi one koji će početi susret'', konstatovao je Bojović i pozvao navijače da ih podrže u što većem broju.

''Pozivam sve one kojima je Vojvodina u srcu, da dođu na tribine i podrže nas. Siguran sam da ćemo im se odužiti dobrom igrom i pobedom'', zaključio je Bojović.

Ne propustite