Bolne ''subotičke rane''...

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.10.2012.
21:45
Izvor: Sportske.net

Ubedljiv poraz u Subotici teško je pao svima u Crvenoj zvezdi, kako igračima, tako i navijačima, pogotovo zbog činjenice da je doživljen samo tri dana pošto su crveno-beli izbili na lidersku poziciju u domaćem šampionatu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

I dok su brojni reprezentativci iz redova Zvezde sada već okrenuti obavezama u nacionalnim selekcijama, utisak je da oni koji su ostali na Marakani ovih dana, najteže podnose ono što se dogodilo u nedelju u Subotici.

Tako je ekipa Aleksandra Jankovića bitno pokvarila utisak, kao i rezultatski učinak u prethodnim mečevima, tokom duge serije gostovanja u domaćem šampionatu.

Jedan od onih koji su bili izloženi kritikama navijača posle subotičkih 0:3 jeste golman Boban Bajković, koji kod trećeg gola nije mogao da učini nešto više, ali su ''sporne'' njegove intervencije kod prva dva gola fudbalera Spartaka.

U izjavi za ''Novosti'', Bajković priznaje da mu je neuspeh u Subotici jedan od najtežih poraza otkako je u Zvezdi, ali i objašnjava da nije ni mogao da bolje interveniše.

''Sve što su šutnuli, pogodili su, a nama jednostavno nije bio dan...'', zaključak je Bajkovića, kome je posebno teško zbog sjajne podrške sa tribina, čak i kada je rezultat bio 3:0 za Spartak.

Pitanje je šta o njegovim odbranama misli trener Janković, ali utisak je da bi, recimo, Kirovski sada mogao da s punim pravom očekuje priliku...



Ne propustite