'Bomba' - Ode Jojić!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.01.2014.
16:28
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

I pored uveravanja čelnika Partizana da Miloš Jojić nije prodat posle razgovora sa Investicionim fondom Pinija Zahavija, jedan od najboljih fudbalera Partizana je, prema najnovijim informacijama, napustio pripreme crno-belih!

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prema još uvek nezvaničnim informacijama, koje je saopštio SOS kanal, ali i B92 tokom popodneva, Miloš Jojić je od danas praktično ''bivši'' fudbaler Partizana.

Isti izvor navodi da je reprezentativni vezista crno-belih danas napustio pripreme Partizana u Antaliji, a nezvanične najave govore da će popularni "Zeka" karijeru nastaviti u ekipi Bajer Leverkuzena!

Navodno je u igri bio ukrajinski Dnjepar, ali po svoj prilici ta opcija neće biti realizovana.

Podsetimo, juče su čelni ljudi Partizana razgovarali sa Investicionim fondom Pinija Zahavija i već tada se naslućivalo da bi Miloš Jojić mogao da ode iz Partizana ove zime, iako je potpredsednik Partizana Ratomir Babić to pokušao da demantuje.

Ipak, tokom dana je postalo jasno da Jojić definitivno menja sredinu, a još je ostalo neizvesno ime kluba u kome će nastaviti karijeru.

I ta informacija bi trebalo da bude poznata u naredna 24 sata, kako je ''Mondu'' prenela portparolka Partizana Biljana Obradović.

Miloš Jojić ima nepune 22 godine, standardni je član naše mlade reprezentacije, a a igrama u Partizanu nedavno je uspeo da se izbori i za debi u 'A' selekciji.

Podsetimo, prošle sezone je u ''večitom derbiju'' postigao pobedonosni gol protiv Crvene zvezde, kojim je praktično rešena trka za titulu prvaka, a protekle jeseni je bio jedan od najstandardnijih prvotimaca Partizana, uz to i najbolji strelac ekipe sa šest prvenstvenih golova.













Ne propustite