Borac ide na sve ili ništa u Jagodini

Autor: Filip Mitrović
utorak 24.04.2012.
17:51
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Čačani se grčevito bore za opstanak u eliti a slamku spasa potražiće na gostovanju u Jagodini.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Iako su izborili plasman u finale Kupa Srbije, fudbalerima Borca ne cvetaju ruže ove sezone u Jelen Super ligi. Pretposlednje mesto na tabeli svakako da nije nešto čemu su se nadali, pa će beg sa dna pokušati da načine pobedom na gostujućem terenu protiv odlične Jagodine.

Trener "Zebri" Slavko Vojičić najavljuje borbu do poslednjeg atoma snage u Pomoravlju.

"Za mene nema predaje dok god postoji i najmanja šansa da se sačuva status superligaša.

Potpuno sam svestan teške situacije u kojoj se nalazimo, ali svi koji me poznaju, znaju da sam borac do poslednjeg trenutka. Još ne mogu da prebolim onako izdanje Borca u subotu (protiv OFK Beograda). Sve to zavređuje jednu dublju i opsežnu analizu, a mi u ovom trenutku jednostavno nemamo vremena za tako nešto. Nadam se da se više nikada neće ponoviti onako sramno izdanje naših igrača, koji su se predali pre početka. Imamo još, kako se to obično kaže, teoretske šanse da izborimo opstanak, i moramo tako razmišljati bez obzira na sve probleme koji nas pritiskaju.


Ovog proleća Jagodina igra sjajno. Ne samo da pobeđuje, već to čini veoma ubedljivo. Igraju napadački i efikasan fudbal, tako da nam sigurno predstoji jako težak posao. Kada igraju na svom stadionu neretko se desi da već posle pola časa igre imaju ubedljivu prednost, tako da od samog početka moramo biti veoma oprezni. Imaju odlične igrače, ali bih ja pre rekao odličan tim, tako da opasnost vreba sa svih strana. Bez obzira na sve to nadam se da ćemo konačno odigrati bolje i ostvariti rezultat koji bi nas ostavio u trci za opstankom u eliti", rekao je Vojičić.

Utakmica 26. kola Jagodina - Borac biće odigrana u sredu na Gradskom stadionu u Jagodini s početkom u 16:30 časova.

Ne propustite