Borac pred Novopazovskim rebusom

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.08.2012.
16:13
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Fudbalere Borca u subotu očekuje susret trećeg kola Prve lige Srbije sa novajlijom, Radničkim iz Nove Pazove. U čačanskom prvoligašu svesni su svojih kvaliteta ali sa oprezom ulaze u sutrašnji meč jer ne poznaju dovoljno protivnika.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Čačanski Borac nastavlja da se bori za povratak u Superligu a sutrašnji protivnik biće ekipa Radničkog iz Nove Pazove koja je prošle godine obezbedila ulazak u Prvu ligu Srbije.

Na konferenciji za medije koja je u Čačku organizovana povodom sutrašnjeg meča, trener golamana Borca Zoran Savić i prvotimac Bogdan Miličić složili su se da će najveći problem pred sutrašnji meč biti nedovoljno poznavanje protivnika.

"Nakon korektnog starta u četiri osvojena boda očekuje nas veoma bitna utakmica sa ekipom Radničkog. Iako su za mnoge nepoznanica, njihovi rezultati dovoljno govore da je reč o veoma ozbiljnom i kvalitetnom protivniku. Osvojili su bod u Zrenjaninu, a zatim i sva tri u duelu sa Kolubarom što treba da predstavlja veliku opomenu pred sutrašnji meč. Moramo biti maksimalno oprezni i skoncetrisani ako želimo da ostvarimo novu pobedu pred našim navijačima. Sigurno je da će gosti sa velikim motivom doći na naš stadion, ali ne sumnjam da ćemo pokazati svoj kvalitet u punoj meri i zabeležiti novu pobedu" rekao je Savić.

Bogdan Miličić u najvećoj meri složio se sa konstatacijama trenera golmana ekipe Borca.

"Ako želimo da ostvarimo ambicije onda na svom terenu nemamo alternativu. Jednostavno moramo u svakoj utakmici beležiti pobede, jer samo tko možemo do povratka u superligu. Ne znamo mnogo o sutrašnjem rivalu, ali je mnogo bitnije da se fokusiramo na našu igru. Samo maksimalnom borbenošću i ozbiljnošću možemo do očekivane pobede, mada nam sigurno neće biti lako. Favoriti jesmo, ali to moramo pokazati i naterenu" optimistično govori Miličić.

Utakmica 3. kola Prve lige Srbije između Borca i Radničkog iz Nove Pazove igra se sutra na stadionu kraj Morave sa početkom od 17 časova.

Ne propustite