Borac predstavio novo pojačanje iz Zvezde

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.01.2012.
17:33
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Milan Jeremić novo je pojačanje čačanskog Borca. On je danas i zvanično predstavljen u ovom klubu, gde je izrazio uverenje da je napravio ''pravi korak'' u svojoj karijeri. Pre njega na isti korak odlučio se i Stevan Relj

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Milan Jeremić nije uspeo da se nametne Robertu Prosinečkom u Crvenoj zvezdi, ali bi na proleće trebalo da bude jedan od igrača sa zapaženijom ulogom u čačanskom Borcu.

Dvadesettrogodišnji fudbaler danas je promovisan u novom klubu, zadužio je dres sa brojem 27 i veruje da je napravio pravi potez u aktuelnom prelaznom roku.

''Drago mi je što sam postao član Borca i već na prvom koraku se vidi ozbiljnost kluba na svim nivoima. Verujem da sam napravio pravi potez i spreman sam da se potpuno podredim novoj ekipi. Nadam se da ćemo se dobro spremiti i na proleće ostvariti zacrtane ciljeve'', izjavio je Jeremić.

Trener Borca Slavko Petrović smatra da je klupsko rukovodstvo odradilo dobar posao u aktuelnom prelaznom roku i uverava da dosadašnji tok priprema protiče u najboljem redu.

Inače, Jeremić igra na poziciji levog krila, karijeru je počeo u Obiliću, nastavio u mlađim kategorijama Crvene zvezde, odakle odlazi u lisabonsku Benfiku. U Portugalu je proveo tri sezone, a po povratku u Srbiju nastupao je najpre za Zemun, a onda i za Crvenu zvezdu pre dolaska u Borac.



Ne propustite