Borac: "Što pre se vratiti u pobednički kolosek"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.09.2012.
13:22
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Fudbaleri Borca iz Čačka prošlog vikenda doživeli su prvi poraz u Prvoj ligi Srbije a na sutrašnjem meču sa Bantom žele što brži povratak na pobedničke staze koje garantuju plasman u Superligu.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama FK Borac iz Čačka novinarima su se obratili trener golmana Zoran Savić i fudbaler Stefan Živković.

Obojica su istakli važnost sutrašnjeg meča sa Banatom i poručili da je pobeda neophodna kako bi se ekipa vratila u pobednički kolosek posle poraza od Proletera iz Novog Sada.

"Utakmica sa Zrenjanincima dolazi u jako bitnom trenutku za naš klub. Prošle subote smo pretrpeli prvi poraz i bitno je da se što pre vratimo na pobednički kolosek. Znamo da nas očekuje težak posao jer je ekipa Banata dosta toga pokazala u prva četiri kola. Radi se o ekipi koju krasi izuzetna borbenost i disciplina, tako da i mi moramo odgovoriti na isti način, ukoliko želimo da ostvarimo cilj" istakao je Zoran Savić.

Stefan Živković složio se da će biti jako teško ali veruje da se uz podršku domaćih navijača Borac može dokopati nova tri boda i treće pobede u šampionatu.

"Bitno je da odgovorno uđemo u utakmice, jer ako bi na vreme postigli gol sigurno bi lakše stigli do treće pobede. Zrenjaninci znaju dobro da se brane, ali se nadam da ćemo ipak naći pravi put do njihovog gola. Svesni smo cilja koji je pred nama, tako da pred svojim navijačima u svakom meču pobeda jednostavno nema alternativu. Očekujem i podršku publike i verujem da ćemo pokazati da je utakmica u Novom Sadu bila trenutna slabost našeg tima" konstatovao je Živković.

Duel petog kola PLS između Borca i Banata igra se u nedelju, kad i svi ostali mečevi ovog ranga takmičenja, zbog obaveza koje reprezentacija danas ima u Glazgovu.

Početak susreta zakazan je za 16 časova i 30 minuta.

Ne propustite