Borba za vrh (17.00)

Autor: Miloš Marković
nedelja 13.01.2013.
10:46
Izvor: Sportske.net

Derbi 17. kola regionalne lige igra se u Pioniru gde će Crvena zvezda od 17 sati dočekati ekipu Cedevite.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zagrebačka Cedevita se nalazi u određenim kadrovskim problemima.

Ekipu koja je pre starta sezone slovila za jednog od najvećih favorita nakon odlaska Božidara Maljkovića preuzeo je Aleksandar Petrović, Cedevita trenutno zauzima peto mesto na tabeli.

Tokom dosadašnjeg dela sezone zagrebački tim je pokazao različita lica, Vlada Vukoičić se ne zavarava problemima u kojim se nalazi njegov danačnji protivnik.

“Cedevita je pre početka sezone bila jedan od favorita za osvajanje titule, ili mesta koje vode u Evroligu, ali dogodilo se mnogo čudnih stvari. Ovaj meč je od velike važnosti, oni bi pobedom skoro obezbedili plasman na 'fajnal for', a porazom bi bili u velikom problemu.”, rekao je Vukoičić.

Duel u “Pioniru” biće okršaj koji može ponuditi odgovore kada je u pitanju konačan plasman na tabeli i plasman u fajnal-for regionalnog takmičenja.

Ohrabreni dobrim startom godine i pobedom nad Ulmom, crveno beli sa optimizmom ulaze u ovaj jako važan duel.

“Ova utakmica je jedna od onih protiv timova iz gornjeg dela tabele, koji su nam konkurenti za odlazak na završni turnir Jadranske lige, ali i za prvo mesto u takmičenju."

"Biće težak meč. Voleo bih da bude drugačije, da lakše rešimo pitanje pobednika, ali mislim da će utakmica biti odlučena na jednu loptu.  Dolaze dobro pripremljeni, Aca Petrović je dobar organizator i zna da pripremi utakmicu. To je psihološka igra i pokušao je da rastereti tim, ali to nas neće uspavati.”, rekao je strateg Crvene zvezde.

Derbi između Crvene zvezde i Cedevite počinje u 17 sati.


Ne propustite