Bordo ili crveno i belo? (21.00)

Autor: Miloš Marković
četvrtak 23.08.2012.
10:00
Izvor: Sportske.net

Delikatna situacija, ozbiljan rival i ime na ispitu. Poslednja dešavanja u Crvenoj zvezdi upalila su crvenu lampicu, može li Sale Janković ugasiti požar?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naslednik Roberta Prosinečkog pred sobom ima ozbiljan posao i težak debi.

Bordo na Marakanu stiže u trenucima klupskih previranja, ozbiljan rival za ozbiljan ispit mogućnosti.

„Čeka nas ozbiljan posao i veliki meč u Evropi, a zna se koliki je značaj tog meča za Crvenu zvezdu. U goste nam dolazi ozbiljan rival iz kvalitetne lige.“

„Pored aktuelne situacije u klubu i svih dešavanja koja ostavljaju stres u ekipi nameće se obaveza da budemo na visokom nivou.“, jasno je poručio Janković.

Svestan je strateg Crvene zvezde jačine večerašnjeg protivnika.

„Atletski su jači od nas i taktički su sjajno potkovani. Ipak, mi ne treba da budemo inferiorni. Mnogi smatraju da Zvezda nema velike šanse, na nama je da ih razuverimo.“, istakao je za Sport Janković.

Crvena zvezda u meč sa Bordoom ulazi ohrabrena činjenicom da je Eli Babalj konačno u koknurenciji i da i mogao da dobije šansu, u ekipi naravno nema Evandra koji se rastao sa crvenobelima.

Janković ima određenih problema u odbrani gde se tandem Maksimović – Milivojević požalio na povredu.

„Nećemo da rizikujemo. Ako momci budu imali veće probleme, neće igrati.“, rekao je Janković.

Klub su u delikatnoj situaciji podržali i navijači, očekuje se da će njih oko 40.000 biti na stadionu i od 21 sat brodriti svoj tim pprotiv francuske ekipe.


Ne propustite