Bordo već kaparisao Milivojevića?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.10.2012.
12:00
Izvor: Sportske.net

Izvori bliski veznom igraču Crvene zvezde tvrde da je tokom kvalifikacija za LE postignut dogovor sa Žirondincima da talentovani Kragujevčanin po završetku sezone karijeru nastavi u francuskoj ligi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Poznato je da Crvena zvezda može već zimus da proda igrače kao što su Lazović, Mijailović, Maksimović i Milivojević.

Taj "poker" vredi na evropskom fudbalskom tržištu ali postoje indicije da je on već "okrnjen" kada je ekipa Bordoa letos gostovala na "Marakani".

Izvori bliski Luki Milivojeviću tvrde da je mladi Kragujevčanin već kaparisan od strane Žirondinaca i da će se na kraju sezone on preseliti na stadion "Šaban Dlama".

Uslov za obavljanje ovog transfera bio bi eventualni neuspeh Crvene zvezde u domaćem šampionatu što je i logično jer bi tada klub jednostavno bio primoran da prodaje.

Menadžer Luke Milivojevića je Ranko Stojić, finansijer Rada koji je dobro poznat po velikom uticaju koji ima u francuskim klubovima pa je to dodatni faktor koji bi mogao da ide u korist pomenute tvrdnje.

Vrednost Luke Milivojevića procenjuje se na 1.500.000 evra i ostaje da se vidi da li će pomenuti scenario zaista biti viđen narednog leta.

Ne propustite