Borha: "Sada se Partizan plaši nas!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 17.05.2012.
15:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Najbolji igrač finala Kupa Srbije Kristijan Borha ističe da je Zvezda ostvarila svoj cilj sa početka proleća i da je konačno pokazala da je bolja od večitog rivala.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Gol u finalu Kupa došao je kao nagrada za sjajnu formu u kojoj se u poslednje vreme nalazi Zvezdin Kolumbijac.

Borha ističe da u timu vlada izuzetno pozitivna atmosfera, oseća olakšanje jer je „sve krenulo na bolje“.

„Znao sam da će sve krenuti na bolje, moralo je da bude tako. Sada je u ekipi mnogo bolja atmosfera nego ranije, svi smo veliki prijatelji i to je mnogo doprinelo i rezultatima. Zdrav odnos među saigračima je neophodan za uspeh kluba.“, ističe Borha koji u prvi plan stavlja tri pobede nad večitim rivalom koje su podigle samopouzdanje ekipe.

„Dodatno su nam povećale samopouzdanje i tri uzastopne pobede nad večitim rivalom i mnogo sam srećan i zbog gola koji sam postigao na Partizanovom stadionu, taj bih definitivno mogao da svrstam u omiljene.“, rekao je on.

Osvajanje Kupa je pokazalo da Crvena zvezda nema čega da se plaši i da sada drugi treba da se plaše nje, ističe Zvezdin napadač.

„Osvojili smo Kup i svi smo izuzetno zadovoljni, bio nam je potreban bar jedan trofej kako bismo shvatili da nemamo čega da se plašimo, i da smo bolji. Bilo mi je neobično kada sam tek došao ovde i kada sam video da se Zvezdini igrači plaše večitog rivala.“

„Sada je sve drugačije, oni se plaše nas i sledeće sezone će sigurno biti neizvesna trka za titulu prvaka države.“, poručuje Borha.

Kada je u pitanju naredna godina, u javnosti se već sada nagađa o tome da li će Borha ostati u klubu ili ne.

Kolumbijac ističe da je zavoleo Zvezdu i Beograd i da bi voleo da ostane na Marakani.

„Mislim da je u klubu komentarisano nešto o tome, kažu da bi voleli da ostanem ovde. Ja se ne bih bunio, zavoleo sam Zvezdu i Beograd. Ništa još nije sigurno, videćemo kad mi istekne ugovor. Rano je pričati o bilo čemu.“, zaključio je najbolji akter finala Kupa Srbije.


Ne propustite