Borisov: ''Radnički može još mnogo da napreduje!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.09.2012.
23:26
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Jedan od košarkaša koji su ovog leta pojačali redove kragujevačkog Radničkog i koji će u nastupajućoj sezoni biti jedan od glavnih aduta trenera Nikolića, posle večerašnje ubedljive pobede nad valjevskim Metalcem tek najavljuje prava izdanja Kragujevčana.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Radnički je večeras, u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama, savladao Metalac sa čak 42 poena razlike (102:60), a posle meča košarkaš kragujevačkog tima Miloš Borisov naglasio da će ovaj tim tek značajno da napreduje, kao i da pobede poput večerašnje ''ne smeju da zavaraju''.

''Pomak u odnosu na prethodnu utakmicu je što smo svih 40 minuta igrali agresivno i koncentrisanije nego protiv BKK Radnički. Pokazali smo veću odgovornost, naročito u odbrani. Treba još dosta da radimo jer smo se skoro okupili i tek smo na polovini ovog ciklusa. Imamo još puno prostora za napredovanje. Bićemo još uigraniji i očekujem da ćemo do početka ABA lige biti prava, homogena celina'', istakao je Borisov.

Kad je homogenost ekipe u pitanju, Borisov tu ima velčiko poverenje u trenera Miroslava Nikolića.

''Najbitnije je da se što pre uklopimo kao celina, jedan ili dvojica igrača ne vuku nijedan ozbiljan tim do uspeha. U takmičenjima koja nas očekuju neće biti odlučujuće individualne karakteristike igrača. Presuđujuća će biti homogenost ekipa, a to je ono što naš trener Nikolić ume da napravi'', izjavio je Borisov.


Ne propustite