Božićno pojačanje Radničkog - Bobi Marjanović!

Autor: Darko Mitrović
petak 06.01.2012.
22:41
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Prvi čovek kragujevačkog Radničkog Ivan Grujin potvrdio je danas da su pregovori sa reprezentativnim centrom u završnici i potpis ugovora treba očekivati možda već na Božić.

lithuaniabasketball.com
lithuaniabasketball.com

Povezane vesti

Boban Marjanović se nije najbolje snašao u pečalbi po odlasku iz Hemofarma. U CSKA je, po odlasku Duška Vujoševića, retko dobijao priliku, usledio je prelazak u Litvaniju, u Žalgiris, a zatim u ekipu Nižnjeg Novgoroda.

Iako je potpisao ugovor na dve godine, ni u ovom klubu nije uspeo da ''pronađe sebe'' i sada bi prelazak u Kragujevac trebalo da doprinese konačnom početku uspona u njegovoj karijeri.

Predsednik Radničkog Ivan Grujin potvrdio je u izjavi za zurnal.rs da je dogovor sa 24-godišnjim Marjanovićem veoma blizu i da novac ne bi trebalo da predstavlja problem.

''Ako sve bude kako očekujemo, dobićemo vredno pojačanje u centarskoj liniji do kraja sezone. Marjanović je korektan, novac mu nije primaran, cilj mu je da u radu sa trenerom Nikolićem vrati karijeru na željeni kolosek. Pošto je pod ugovorom sa Nižnjim Novgorodom, mi ćemo preuzeti deo obaveza iz ugovora'', poručio je Grujin.


Ne propustite