Brašanac i Luka pune Partizanovu kasu?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.06.2014.
12:01
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan rešen je da predstojeći letnji prelazni rok odradi bolje nego prethodne a kako sada stoje stvari kasu bi mogli da napune igrači koji ne predstavljaju centralne figure u timu Marka Nikolića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Praksa FK Partizan u prethodnim prelaznim rokovima bila je takva da su klub napuštali uglavnom igrači koji su slovili za nosioce igre zbog čega je tim ulazio u problem a treneri su plaćali ceh lošeg poslovanja.

U Humskoj su ovoga puta odlučni, ili bar tako tvrde, da letnji prelazni rok ne naruši temelje ekipe koje je Marko Nikolić postavio tokom proleća i da centralne figure tima ostanu u klubu.

Da bi se realizovali transferi igrača koji slove za prve mete Partizana, klub će ipak morati da prodaje, a novac bi u klupsku kasu mogli da donesu igrači koje mnogi ne vide kao nosioce igre ili bitne šrafove Nikolićevog tima.

Konkretno, Partizan je spreman da tokom leta proda Darka Brašanca i Predraga Luku a menadžer Ranko Stojić potvrdio je za "Sport" da za Brašanca postoji ponuda sa "šest nula".

"Već izvesno vreme radimo na transferima Darka Brašanca i Predraga Luke. Sve ide relativno sporije nego inače, jer SP počinje, period je malo specifičan i otuda ću konretna imena klubova sačuvati od javnosti. Brašanac ima dobro proleće iza sebe, za njega postoji interesovanje i radimo na tome da i fudbaler i Partizan budu zadovoljni" rekao je Stojić.

Pored Brašanca i Luke, Partizan bi tokom leta mogao da zaradi od prodaje Vladimira Volkova, Branislava Trajkovića a verovatno na još nekom igraču čiji bi transfer mogao da ostane u tajnosti, kakv je bio onaj Lazara Markovića.

Jasno je, međutim, da crno-beli mogu da zarade sasvim dovoljno da bi zatvorili finansijsku konstrukciju za transfere Abubakara Oumarua, Nemanje Tubića i Marka Lomića, posebno ako se ima u vidu da su Tubić i Lomić slobodni igrači.

Ne propustite