Brašančevih "pet minuta"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.07.2012.
11:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Mladi fudbaler Partizana iza sebe ima dug staž u klubu iz Humske pošto je jedan od retkih koji su prošli sve kategorije crno-bele fudbalske škole. Nakon neigranja u prvom timu i pozajmica, Brašanac se nada da je došlo njegovo vreme.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Darko Brašanac izdanak je Partizanove fudbalske škole pošto je mladi fudbaler iz Čajetine od svoje trinaeste godine trenirao u "Zemunelu".

On je iz ekipe Zlatibora prešao u Partizan 2005. godine ali je nakon prolaska svih mlađih kategorija izostalo "ono pravo" u prvom timu.

Kod Stanojevića je bio deo seniorske ekipe ali nije dobio pravu priliku pa je prethodnu sezonu poslat na pozajmicu u Smederevo. Tako je poradio na samopouzdanju i veruje da će svojim radom konačno obezbediti mesto u timu.

"Najpre sam kod Stevanovića bio šest meseci bez ugovora, koji sam potpisao u leto 2010. Kod Stanojevića sam bio godinu dana pri prvoj ekipi, ali je šansi bilo jako malo. Najavljivao je često tadašnji trener da će mi ukazati šansu, ali nje nije bilo. Kao ni objašnjenja zašto je to tako" istakao je Brašanac i dodao da se nada ostanku u klubu iz Humske.

"Da ostanem u Partizanu, a šef je taj koji će odlučiti koliko će mi davati šansi. Samo da ne bude više pozajmica" rekao je Brašanac za "Novosti".

Darko je do sada postigao dva pogotka na pripremama u Sloveniji a ostaje da se vidi da li će mu Vladimir Vermezović i danas pružiti priliku protiv Videotona.

Ne propustite