Brazilci i Ukrajinac se preporučuju golovima!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.12.2013.
15:33
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri koji su prethodnih dana radili sa prvim timom Partizana a koji su dovedeni na probu, učestvovali su danas u kontrolnom susretu sa Železnikom i istakli se golovima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prva prava provera za fudbalere koji su prethodnih dana stigli na probu u Partizan dogodila se danas kada su fudbaleri Teleoptika odigrali prijateljski susret sa Železnikom.

Filijala fudbalskog kluba Partizan savladala je ekipu iz predgrađa Beograda rezultatom 3:1 a interesantno je da su sva tri gola za Teleoptik postigli igrači koji se nalaze na probi u klubu iz Humske.

Prvi i treći gol bili su delo Brazilaca Đovanija i Mateusa dok je Ukrajinac Jevgen Pavlov postigao drugi gol za "Optičare".

Trojica fudbalera imaće još jednu priliku za dokazivanje u četvrtak a niko od članova stručnog štaba Partizana za sada nije želeo da komentariše kvalitet igrača na probi.

Pavlov i Brazilci ostaće u Partizanu dok prvi tim bude bio na okupu, dakle još nekih desetak dana, a potom će se razmotriti mogućnost da tim igračima bude ponuđen ugovor ukoliko se zaključi da poseduju kvalitet na nivou šampiona Srbije.

Ne propustite