Brdo problema i tračak nade...

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.11.2012.
21:43
Izvor: Sportske.net

Na taj način moglo bi se opisati trenutno stanje u kome se nalazi najtrofejniji srpski klub i većina igrača koji brane njegove boje. Nakon današnjeg treninga još jednom ponovljeno da opravdanja za poraz na Karaburmi nema ali da bi pobeda nad "večitim" riv

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Velika teskoba oseća se ovih dana u Ljutice Bogdana. Činjenica da je klub finansijski "mrtav" odavno nije tajna a ostavka Vladana Lukića i porazi u domaćem prvenstvu nadvili su sivi oblak nad "Marakanom" i naveli navijače da veruju da je još jedna borba za titulu izgubljena u ranoj fazi šampionata.

Iako "večiti" derbi polako kuca na vrata i sve više se govori o njemu, fudbaleri Crvene zvezde još uvek nisu preboleli poraz od OFK Beograda. Priča kako igrači ne daju svoj maksimum zbog toga što im plata ne leže na račune na vreme je više puta demnatovana a danas je i Boban Bajković ponovio da novac nije problem.

"Garantujem životom da ništa od toga nije problem. I odnosi sa trenerom Jankovićem su super jer nas je podržao posle poraza od OFK Beograda, a nismo to zaslužili za onu sramotu. A da vam objasnim šta se dogodilo na Karaburmi, ja zaista ne umem. Dogovor je bio da sve uradimo da bismo pobedili, a nismo šutnuli na gol. Odigrali smo najlošiju utakmicu od kad sam ja u klubu" kazao je Bajković a prenele su Novosti.

Navijači bi mogli da budu 12. igrač Crvene zvezde na 143. "večitom" derbiju i upravo su oni najvatreniji na Karaburmi jasno izneli svoj stav da žele promene u Upravi ali i ponašanju prvotimaca.

"Ne treba meni navijači da govore kako treba da se osećam kad sam i ja navijač Zvezde. Na Karaburmi sam se osećao nikako, mnogo loše. Zato taj meč moramo da zaboravimo i da se okrenemo suboti. Verujem u ovu ekipu, smatram da ima kvalitet da pobedi u derbiju i uopšte ne razmišljam da Partizan može da slavi na Marakani" kazao je najiskusniji u ekipi, kapiten Nenad Milijaš.

Činjenica je da igrači i dalje imaju ogroman pritisak na svojim plećima i da im neće biti lako da se hrabro suprotstave rivalu iz Humske ali da postoji i tračak nade svedoči kuražna izjava Nikole Mikića koji je na sva pitanja o problemima imao samo jedan odgovor.

"Na ta pitanje ćete dobiti odgovor u subotu kada pobedimo Partizan sa 2:0!" zaključio je Mikić.

Crvena zvezda i Partizan u subotu će na "Marakani" odmeriti snage 143. put a u zavisnosti od ishoda meča prvenstvo bi moglo da postane interesantnije ili da bude rešeno već nakon 13 odigranih kola.

Ne propustite