Brisanje kineskih minusa

Autor: Boris Jovanović
utorak 14.02.2012.
08:36
Izvor: Sportske.net

Zvezda pred novom proverom, protiv Horsensa. Danci prilika da Prosinečki poveća minutažu igračima koje vidi kao oslonac tima, do povratka u Beograd još tri utakmice.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je ostala bez Filipa Kasalice, videćemo kako će Prosinečki rešiti problem, postoji mogućnost da se Borha vrati na desnu stranu. To bi otvorilo mesto špica, na pripremama u Turskoj se ozbiljno nametao Milunović.

Utakmica protiv Horsensa je dobra prilika da Prosinečki počne sa većinom igrača koji su u prednosti, kada je bitka za dres prvotimca u pitanju.

Do kraja priprema, izvestan je meč sa Terekom 24. februara, ali će naravno u rasponu između Danaca i Čečena biti pronađena još dva rivala, jer je boravak u Antaliji produžen zbog lošeg vremena u Srbiji.

Ono što je već izvesno, ma kako slušali priče da borba za mesto u timu traje je da su Bajković, Mikić, Tošić, Maksimović i Mladenović, gotovo sigurni starteri i da je odbrana već formirana.

Takođe Luka Milivojević, Lazović su viđeni u timu, a svi očekuju da se Evandro probudi. U njega Prosinečki ima poverenje i treba očekivati Brazilca u ekipi. Povreda Kasalice komplikuje stvari za start, a šansa se otvara, kako rekosmo za Milunovića i Asamou.

Sastav protiv Horsensa bi mogao da pokaže u kom pravcu Prosinečki razmišlja kada je nova kompozicija snaga u napadu u pitanju.

Duel sa danskim prvoligašem počinje u 17 časova.

Ne propustite