Brković: "Partizan uvek ide na trofej"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.05.2012.
10:21
Izvor: Sportske.net, rss.org.rs

Tokom predstojećeg vikenda održaće se završnica rukometnog Kupa Srbije u Boru. Trener Partizana optimista je pred duel sa Kolubarom i najavljuje plasman u finale, a zatim i borbu za trofej.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u rukometu na pragu je odbrane titule u domaćem šampionatu. U subotu će u polufinalu Kupa Srbije imati težak zadatak da obezbedi šansu da se bori za trofej pošto će protivnik biti ekipa Kolubare iz Lazarevca.

Aleksandar Brković, trener Partizana, svestan je kvaliteta protivnika i svoje igrače priprema za težak meč.

"Ove sezone smo odigrali jedan meč iz prvog dela, i to ove sezone. To je u odnosu na jesenji deo jedna nova ekipa sa novim vođom na terenu, Vučićevićem. Očekujem malo tvrđu utakmicu. Kolubara je dobra i iskusna ekipa. Neće nam biti lako, ali bez obzira, moramo pobediti sve rivale, ako hoćemo do trofeja" rekao je za sajt RSS trener crno-belih.

Ipak, strateg Partizana nije tražio opravdanja za eventualni neuspeh u polufinalnom meču već je naglasio da je obaveza aktuelnih prvaka da u svakom takmičenju idu na titulu. Razlike ne bi trebalo da bude ni u završnici Kupa.

"Što se tiče Partizana, kod nas ambicije nisu nikada predmet rasprave. Ambicije su u svakom takmičenju iste. Uvek su najviše i to je jasno svakome ko igra, radi ili navija za Partizan. Naše ambicije su da osvojimo Kup" zaključio je Aleksandar Brković.

Oba polufinala na programu su u subotu a Partizan i Kolubara će odmeriti snage u meču čiji je početak zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite