Brnović objavio spisak ''Sokolova'', debituje Vešović

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.05.2013.
23:32
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Crne Gore 7. juna u Podgorici igra jednu od ključnih utakmica u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo, a selektor Brnović neće moći da računa na nekolicinu standardnih prvotimaca.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Reprezentacija Crne Gore je u dosadašnjem toku kvalifikacija za SP ostvarila sjajan učinak, nalazi se na prvom mestu u svojoj kvalifikacionoj grupi, čak joj i Engleska gleda u leđa, a da li će na kraju i ostvariti cilj mnogo zavisi od ishoda predstojećeg duela protiv Ukrajine u Podgorici, 7. juna.

Selektor ''Sokolova'' Branko Brnović objavio je spisak igrača na koje računa, među kojima su i Filip Kasalica i Marko Vešović iz Crvene zvezde, Vladimir Volkov iz Partizana, kao i tandem iz OFK-a, Nemanja Nikolić i Petar Grbić.

Vešović bi tako protiv Ukrajinaca mogao i da debituje za ''A'' selekciju Crne Gore, a na Brnovićevom spisku nema njegovog doskorašnjeg saigrača iz Crvene zvezde Milana Jovanovića koji je i dalje bez kluba posle više disciplinskih prestupa dok je bio na Marakani.

''Marko Vešović igra standardno u Crvenoj zvezdi, mada mi na toj poziciji imamo Sava Pavićevića. Pozvao sam ga da vidimo kako se ponaša na treninzima. Što se tiče Jovanovića, sam je kriv za ono što mu se dešava, a isto važi i za Simona Vukčevića'', istakao je Brnović, koji ne može da računa ni na Džudovića, Novakovića, Drinčića.

Na spisku su sledeći igrači:

Golmani: Mladen Božović (Videoton), Srđan Blažić (Nea Salamis)

Odbrana: Savo Pavićević (Hapoel Tel Aviv), Vladimir Božović (Mordovija Saransk), Marko Baša (Lil), Stefan Savić (Fiorentina), Ivan Kecojević (Gacijantep), Blažo Igumanović (Rudar), Marko Vešović (Crvena zvezda)

Vezni red: Vladimir Volkov (Partizan), Branko Bošković (Rapid Beč), Elsad Zverotić (Jang Bojs), Milorad Peković (Hanza Roštok), Nemanja Nikolić (OFK Beograd), Miloš Krkotić (Dačija Kišinjev), Marko Bakić (Torino)

Napad: Stevan Jovetić (Fiorentina), Mirko Vučinić (Juventus), Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb), Andrija Delibašić (Rajo Valjekano), Dejan Damjanović (Seul), Filip Kasalica (Crvena zvezda)

Rezervna lista: Ivan Janjušević (Sutjeska), Nikola Drinčić (Krasnodar), Petar Grbić (OFK Beograd), Luka Đorđević (Zenit), Stefan Mugoša (Budućnost)


Ne propustite