Brunčević: ''Sudije nas pokrale u Kragujevcu!''

Autor: Darko Mitrović
subota 21.04.2012.
21:10
Izvor: Sportske.net, fknovipazar

U Novom Pazaru ogorčeni suđenjem na današnjem meču protiv Radničkog u Kragujevcu. Prema rečima direktora Pazaraca Seada Brunčevića, glavni razlozi nezadovoljstva su penal za Radnički u 42. minutu, kao i poništen gol gostima pri rezultatu 1:1.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Posle današnjeg poraza u Kragujevcu, iz Novog Pazara stižu ozbiljne optužbe na račun arbitara u današnjem meču.

Direktor kluba Sead Brunčević tvrdi da je njegov tim doživeo ''potpuno nezaslužen poraz'' na ''Čika Dači'' i da su rezultat ''skrojile sudije''.

''Bukvalno smo pokradeni i prvi put smo u zvanično stavili primedbu na suđenje'', poručio je Brunčević posle meča.

 On je zatim detaljnije opisao razloge nezadovoljstva u redovima Pazaraca.

''Penal koji je dosuđen za domaćina bio je klasično remplovanje našeg štopera Tutorića i Spalevića. Ali, glavni sudija Simović kao da je jedva dočekao da svira penal. 

Drugi, još drastičniji primer očigledne krađe je bio u 65.minutu. 

Pri rezultatu 1:1 poništen nam je čist gol. Samo su Simović i njegov drugi pomoćnik, Petar Davidović iz Čačka 'videli'  da je Bulatović bio u nedozvoljenoj poziciji. 

Umesto da pokaže na centar i prizna gol, Simović dodeljuje loptu domaćinu.

Zato, smatramo da su i Simović i Davidović direktno uticali na konačan ishod, jer da smo tada poveli, utakmica bi poprimila drugačiji tok.

Ponoviću, njih dvojica su svojim odlukama, direktno uticala na rezultat,još ne mogu da verujem koliko i na koji način smo oštećeni'', poručio je Brunčević.
em

Ne propustite