"Budi i ti deo plavog tima"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 02.02.2012.
14:40
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine su danas posetili školu za decu oštećenog sluha „11. maj“, a sve u cilju promocije kluba i fudbala uopšte.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Humanost na delu – tako se ukratko može opisati akcija u kojoj su učestvovali fudbaleri fudbalskog kluba Jagodina, koji su zajedno sa stručnim štabom posetili decu sa oštećenim sluhom.

Na početku druženja, mališanima iz škole „11. maj“ se obratio Sekretar stručnog štaba Ivan Radivojević koji je pozdravio prisutne i zahvalio se na dobrodošlici u ime čitavog kluba.

U svojim obraćanjima deci, ostali članovi stručnog štaba Jagodine pozvali su decu da u što većem broju dođu na prvu utakmicu prolećnog dela sezone koja će se odigrati 10. marta 2012. godine protiv OFK Beograda. Takođe, deca su upoznata sa istorijatom fudbalskog kluba Jagodina.

Najzanimljiviji deo je naravno bilo obraćanje samih igrača koji su odgovarali na pitanja mališana i koji su deci uručili i prigodne poklone u vidu klupskih rekvizita.

Dečica su se odužila fudbalerima uručivši im četiri likovna rada koja su izabrana kao najbolji na temu „Fudbal u Jagodini.“

Učenici škole „11. maj“ su se postarali da fudbalerima prezentuju i svoje igračke sposobnosti, žonglirajući loptom koju je klub ovom prilikom donitao školi za časove fudbalskog vaspitanja.


Ne propustite