Bugari tvrde: "Standard 'krade' Ivanova"

Autor: Beta Beta
sreda 31.07.2013.
16:11
Izvor: Beta

Bugarski mediji preneli su danas vest da je belgijski Standard spreman da se upusti u borbu sa Bazelom za defanzivca Partizana Ivana Ivanova.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Da li je u pitanju "medijska patka" kolega iz Bugarske koja ima za cilj da ponovo poremeti atmosferu u taboru Partizana pred duel sa Ludogorecom, tek, u zemlji naših istočnih suseda tvrde da štopera Ivana Ivanova želi belgijski Standard iz Liježa!

Prema pisanju bugarskih medija, Ivanov bi mogao da zameni Brazilca Kanua, koji će napustiti Standard.

Prema informacijama iz Belgije, na koje se pozivaju bugarski mediji, Standard bi bio spreman da plati Partizanu 1,5 miliona evra za Ivanova što je manje od Bazelove ponude.

Čitava priča ne bi bila toliko interesantna da i sam Ivan Ivanov po dolasku u Varnu za bugarske medije nije izjavio da postoje dve ponude za njega u ovom trenutnu a poznto je da se do skoro pominjao samo Bazel.

"Imam jednu-dve ponude, ali sada ne mislim na transfer, već sam koncentrisan na utakmicu sa Ludogorecom", rekao je Ivanov.

Reprezentativac Bugarske nalazi se u Razgradu, gde Partizan večeras od 19.30 igra protiv Ludogoreca, prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ne propustite